Sejem na zraku

Sejem na zraku

Sejem na zraku

310 310 people viewed this event.

Tudi letos bo čudovit uvod v praznovanje Noči knjige prispeval tradicionalni Sejem na zraku, ki bo potekal v soboto, 20. 4., v ljubljanskem parku Zvezda. Sejem bo potekal od jutra do noči, obogatilo pa ga bo živahno obsejemsko dogajanje na odru. Sejem vsako leto privabi več kot 50 založnikov, ki predstavljajo svoje knjige in nove edicije ter ponujajo privlačne sejemske popuste.

V parku Zvezda bomo od jutra do noči v sodelovanju z 61 založniki in založnicami razprostrli stojnice in mize, obložene z najboljšim, kar v tem trenutku ponujajo. Za sejem pripravljajo poseben izbor knjig s sejemskimi popusti, med njimi številne knjižne novosti. Številni bodo prisotni na svojih stojnicah, na voljo za srečanja, pogovore in predstavitve knjig. Na sejemskem odru, ki se odpira točno ob 10.00 s sejemsko glasbeno budnico, se bodo do večera vrstili pogovori, branja in predstavitve knjig.

PODPISOVANJE in PORISOVANJE KNJIG
Na sejmu se bodo vrstila tudi podpisovanja in porisovanja avtorjev in avtoric. Program bo objavljen kmalu.

SEJEM in DRUŽENJE V NOČ
S sejmom v soorganizaciji Založbe Sanje praznujemo tudi Noč knjige (prav tako 23. aprila), zato bo sejem, za prijetno vzdušje osvetljen z namiznimi svetilkami, odprt vse do 22. ure!

SEJEMSKI ODER
Pogovori in predstavitve knjig se bodo odvijali tudi na sejemskem odru. Program objavimo kmalu.

SEJEMSKA PONUDBA ZA TUJE OBISKOVALCE
Sejem v parku Zvezda vsako leto obiščejo tudi številni tuji obiskovalci in obiskovalke in zanje bomo letos na info stojnici ponudili izvrsten nabor naših avtorjev in avtoric v prevodih.

To register for this event email your details to pr@sanje.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum in ura:

20. 04. 2024 ob 10:00
 

Kraj dogodka:

 

Zvrst:

 

Regija:


Deli s prijetelji:

«
»