SEJEM NA ZRAKU

Knjižni Sejem na zraku: 22. april, park Zvezda

Drage založnice, dragi založniki, dragi knjigarji

Ob svetovnem dnevu in Noči knjige pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature in založba Sanje organiziramo KNJIŽNI SEJEM V PARKU ZVEZDA in vabimo k sodelovanju.K sodelovanju ste najlepše vabljeni založniki, knjigarji, soustvarjalci slovenskega knjižnega prostora.
Prav tako ste srčno dobrodošli vsi, ki bi želeli prodajati knjige, se družiti in soustvarjati aprilski knjižni utrip – na voljo vam je najem knjižnega pulta.

 

SEJEM NA ZRAKU
Park Zvezda
SOB, 22. april (10.00–22.00)
(večerno delovanje sejma z lastnimi lučkami bo tudi napoved Noči knjige)
Pripravili bomo tudi SEJEMSKI ODER, na katerem se bodo odvijali dogodki.
Kdaj: sobota, 22. 2023, od 10. do 22. ure

Kje: Park Zvezda v Ljubljani

Kdo: založniki, knjigarji, samozaložniki, avtorji, antikvarji, knjižni ilustratorji, pa tudi vsi drugi, ki so dejavni na področju knjige ter bi želeli svojo dejavnost predstaviti drugim. Vabljene tudi posameznice in posamezniki, ki bi hoteli prodajati ali izmenjevati rabljene knjige.

V primeru večje udeležbe se postavitev stojnic razširi na ploščad na Kongresnem trgu.

NAJEM STOJNIC IN MIZ
V parku je prostora za 40 stojnic in 10 miz, skupno za 50 založnikov_c.
  • Najem pokrite stojnice: 80 € (1 dan, DDV vključen)
  • Najem prodajne mize: 20 € (1 dan, DDV vključen)
  • Možno je sodelovanje na skupni mizi (rabat: 30 %)
Cena najema vključuje tudi električni priključek, dostop do interneta, stol, osnovno opremo (prti, namizne tablice), promocijo, otvoritveni koncert.
VEČERNA RAZSVETLJAVA
Za večerno razsvetljavo mora poskrbeti vsak sam. Zaželena je prijetna ambientalna razsvetljava (svetlobne girlande ipd.). Reflektorji zaradi omejitev električne napeljave niso dovoljeni.

ODER
V okviru sejma bomo postavili manjši oder, na katerem se bo odvijalo omejeno število izbranih dogodkov; vabimo vas, da prijavite po največ en dogodek. Pridržujemo si pravico do izbora. Sredstev za program žal nimamo, ponujamo zgolj organizacijo in tehnično podporo (tehnik), tako da k sodelovanju vabimo tiste, ki razpolagate z lastnimi sredstvi za honoriranje sodelujočih na dogodku.

ROK ZA PRIJAVO: Sreda, 29. marec oziroma do zapolnitve prostih mest.

Obenem vas obveščamo, da bomo organizirali še en sejem na zraku in sicer na vrtu DSP,  v juniju (16.–18.) v okviru Slovenskih dnevov knjige. Prijavnico za ta sejem bomo poslali v aprilu, za zdaj vas samo obveščamo, da si rezervirate termin.

Povezava do prijavnice. (datum za prijave je potekel).