Noč knjige z Natašo Konc Lorenzutti

Noč knjige z Natašo Konc Lorenzutti

Noč knjige z Natašo Konc Lorenzutti

259 259 people viewed this event.

Obiskala nas bo vsestranska ustvarjalka Nataša Konc Lorenzutti. Je namreč pisateljica, pesnica, igralka, pedagoginja in mama petih otrok. Diplomirala in magistrirala je na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani, na oddelku za dramsko igro in umetniško besedo, od leta 1999 pa se posveča pisanju. Doslej je izdala osemnajst knjižnih del za otroke in mladino ter pet za odrasle.
Za svoja mladinska dela, ki so med mladimi bralci izjemno dobro sprejeta, je prejela več nagrad in nominacij ter so stalnica na seznamih knjig za domače branje, bralno značko in šolska tekmovanja.
V svojih delih se ne boji hoditi po robu in se pogosto loteva zahtevnejših tematik. Njen najaktualnejši roman za odrasle z naslovom Beseda, ki je nimam je izjemno pretresljivo in hkrati napeto branje, ki spretno prepleta preteklost in sedanjost. Temelji na skupku resničnih zgodb, ki se prepletajo v eno, za romanom pa se skrivajo ure in ure trdega raziskovalnega dela, raziskav na terenu, intervjujev in študija.

Vljudno vabljeni.

 

 

Datum in ura:

21. 04. 2023 ob 19:00
 

Zvrst:

 

Regija:


Deli s prijetelji:

«
»