Noč knjige v Knjižnici Črnomelj – Mačje pravljice in uganke za lahko noč

Noč knjige v Knjižnici Črnomelj – Mačje pravljice in uganke za lahko noč

Noč knjige v Knjižnici Črnomelj – Mačje pravljice in uganke za lahko noč

304 304 people viewed this event.

V Knjižnici Črnomelj nas bosta obiskali avtorica Nežka Kukec in ilustratorka Jadranka Završnik iz Kranja in nam predstavili mačje pravljice iz slikanice Tri po mačje in novopečene Uganke pregnanke. Sta odlični ustvarjalki in dobri prijateljici. Pripravili nam bosta pravljično-ugankarski program. Nežka rada ustvarja, knjige so sad njene velike ljubezni do živali, neizmernega veselja do pesnjenja in rimarij in večne želje po ohranjanju otroškosti v ljudeh in navdušenja nad otroškim svetom. Jadranka je avtorica čudovitih ilustracij, s katerimi se podamo na vznemirljivo zabavno mačje potovanje in v skrivnostni svet ugank. Jadranka je tudi odlična in srčna kamišibajkarica.

V nadaljevanju programa bomo knjižničarke Jožica Žunič, Daniela Žunič in Breda Kočevar pripravile ustvarjalnico izdelovanja muck, odmor z večernim prigrizkom in mačjo pravljico za lahko noč v pravljični sobi.

Dogodek je primeren za otroke od 5. leta dalje. Otroke na dogodek pripeljejo starši in jih pridejo iskat ob 20. uri v knjižnico.

Prijave zbiramo najkasneje do petka, 19. 4. 2024 oz. do zapolnitve prostih mest.

Obvezno je potrebno izpolniti in podpisati priloženo prijavnico s podatkom o telefonski številki starša.

 

Datum in ura:

23. 04. 2024 ob 18:00
 

Kraj dogodka:

 

Zvrst:

 

Regija:


Deli s prijetelji:

«
»